Home About Mine Photography site

Monday, 4 February 2013

Ex-Boyfriend ?

Hello , and Haipp !
For this entry ,  I want to touch on my ex boyfriend .
*speaking english pulak . Hehe . Ntah betul ke tidakEx iylia ? Hurm , Sedih dan m'nyesal post entry ni . Tapi . nak post jugak !
Sbb tak puas hati . Hahahaha !
*Aku mmg kejamm Nak tgok gmbar dia ? Ni haa .



*Sorry awak , Jangan jealous ..
Handsome & Ohsem kan ? Haha . Puji la sikit . Bagi dia kembang . Okay , dia ni First love aku yg mmg aku sayangkan dia sangat-2 . N , lastly . dia buat aku kecewa dgn dia . Hurm , sedihh . Lepas aje kitorg clash , Status kat wall facebook dia . dia tulis , dia suka budak perempuan since dia form 1 lg . hurhh , Apa lg ? Menangis aku mcm budak - budak tengah hilang makk
 Yang aku menangis tu , bukan pasal status tu ja . Pasal dia mungkir janji dgn aku , dia curang , n dia buat aku hilang result UPSR aku . Haha , Thanks a lot sayanggs . I remember what you did to me .

Tapi , sekarang kitorang dah kawan kan , kan , kan ? Hehehe , siap mesej gitu . Just friends okay ? Don't think negative yaa readers .
Okayy . Btw , itu cerita lama . Just forget about it . Haha . Nak luah apa yang pendam . Huh ! Bebas jugak . Sorry for him , kalau nak saya padam post ni . bgtau okay ? Jangan diam pulak That's all . Bye .
 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.