Home About Mine Photography site

Tuesday, 26 March 2013

Instagram ?


Instagram dekat blog tak menjadi ? 
Oh My Goshh !
Takkan la tiap-tiap bulan kena update bnd ni kot ?
Boleh naik gila kalau tiap-tiap bulan kena buat bnd ni ja .
penat lah aku dibuatnya , tambah-tambah lagi naik runsingg .
Tak apa tak perlu difikirkan lg .
Kan boleh buat lain . 

Tak follow ?




Assalamualaikum
Tak follow , tapi dekat chat kata follow ?
Entry ini , dituju khas untuk Alyia Farzana 
Maaflah , sbb jd mcm ni .
Maklumlah , Iylia on9 pun pakai tablet je .
Mungkin time tu line slow , sbb tu tekan follow tak jadi-2 lg .
Lgpun , jarang sangat bukak blog ni , bila bukak je , t'baca benda ni .
Maaflah , Iylia bukannya nak menipu . Taktahu lah pulak bnd nak jadi kan ?
Minta maaf banyak-banyak ye Alyia Farzana :)
 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.