Home About Mine Photography site

Wednesday, 31 July 2013

PMR takda ? Betul ka ?



Hello ! Sekarang nak cakap pasal exam . Seious ka PMR dah takda ? Tanya mak aku , mak aku cakap ada . Tanya cikgu , cikgu pulak kata takdak ! Adoihh . Mana satu ni ? Semalam ada exam , Ntah la exam apa . Xpernah masuk dalam bab yang kami belajar sebelum ni pun . Buat penat aku hafal nama organ , fungsi dia dan mcm mcm lah . Naik kalot aku semalam sebelum exam start . Soalan dia memang menguji minda betul . Sampai nak t'cabut otak otak aku nak pikir semalam . Sains kami pun boleh masuk bab Kimia . Matematik pula bukan kena buat jalan kira , tapi alasan --'
Rasa mcm nak koyak ja kertas tuh ! Dah la bagi masa 45 minit . Kertas punya lah tebal . 1 soalan pun tak cukup untuk 10 minit . Kertas matematik yg semalam aku buat , baru lima soalan jaa . Kesian aku T^T
Padan lah , Exam International la katakann . Cikgu kata , soalan ni datang dari luar negara . biar betul ? Xpercaya lah XD Dan exam ni juga untuk tentukan Malaysia dapat ranking ke berapa ? Ntah la ranking apa . Mungkin ranking nak menguji IQ anak anak Malaysia lah kot :)
Okay , stop here now . Byebye 

Yeay ! Last sekolah besok ~



Hello ! Semua mesti tau kan esok last sekolah ? Sapa yg student mcm aku lah yg tau rasanyaa ..
Tapi ni cuti sekolah sebab raya . Yeayy ! Bestnyaa . Lepas cuti raya , kena lahh sekolah mcm biasa T.T
Cuti raya ni panjang jugak lah , 2 Minggu tu . Okay lah tu . Rasa semangat nak raya . Baju raya dah beli ><
Beli time 1st puasa . Awal kan ? Hahaha . Baju aku ja laa . Family aku tak .
Besok kena lahh bawak 2 beg , kena kutip buku yg aku tinggal kat bawah mejaa . Damn ! Berat lah bahu aku besok :(
Stop writting now . Byebye  :D

Couple ngan Ex balek ?




Couple balek dengan EX sama seperti buku yang telah dibaca . Kita sudah tahu kesudahannya , Jadi untuk apa kita ulangi semula ?? Mungkin disebabkan "Cinta pertama" kerana sukar untuk aku padamkan , mungkin aku tidak untuk menipu hati aku sendiri tetapi aku sudah menipu hati orang yang mencintai aku . Disebabkan aku sudah lama kenal hati budi EX aku sebelum ni . Aku terimalah dia untuk peluang Kedua . Tu ja yg last ! --'
Dalam masa 2 minggu kat SMK Keladi ni , mcm mcm masalah yg aku hadapi , dari segi kawan , pelajaran dan lain2 lah senang ! Tapi , aku try selesaikan satu satu . tapi ada satu masalah la yg aku tak boleh aku selesaikan sampai aku mati T.T Tapi , Insyaallah , aku akan berusaha :D Hard work ! 
 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.