Home About Mine Photography site

Wednesday, 31 July 2013

Couple ngan Ex balek ?




Couple balek dengan EX sama seperti buku yang telah dibaca . Kita sudah tahu kesudahannya , Jadi untuk apa kita ulangi semula ?? Mungkin disebabkan "Cinta pertama" kerana sukar untuk aku padamkan , mungkin aku tidak untuk menipu hati aku sendiri tetapi aku sudah menipu hati orang yang mencintai aku . Disebabkan aku sudah lama kenal hati budi EX aku sebelum ni . Aku terimalah dia untuk peluang Kedua . Tu ja yg last ! --'
Dalam masa 2 minggu kat SMK Keladi ni , mcm mcm masalah yg aku hadapi , dari segi kawan , pelajaran dan lain2 lah senang ! Tapi , aku try selesaikan satu satu . tapi ada satu masalah la yg aku tak boleh aku selesaikan sampai aku mati T.T Tapi , Insyaallah , aku akan berusaha :D Hard work ! 
 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.