Home About Mine Photography site

Friday, 7 March 2014

You're Mine Dear Sahabat =')




Harini nak update pasal kawan Iylia yg iylia rapat sekarang ialah
Scha(Penguin) , Shatif(Nobita) , Ainuddin(PiggyPink) , Syafiq (Sayoq)
Nak spend time apa semua kita pakai depa lah sat . Hahaha . diorg dah mcm kakak dan abg =)
Seriously , I Love Them All :*



Tapi iylia ada seorang SAHABAT yang boleh memahami iylia , caring , berkepit 24jam , kira semuanya lah .
Her name is Farisha Fahaimi .


Tapi sekarang dia dah perg Tahfiz =(
sekarang aku nak enjoy dengan sapa ? mengadu dekat sapa ? keluar dengan sapa ? menggila dengan sapa ? sapa nak care pasal aku ? hmm :( hg sorg ja sahabat aku Schaa seriously rasa lain bila hg tak text aku . sunyi ja phone aku nih . Harap hg kat sana tak lupa aku lah =') Iloveyou sayang :*

 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.