Home About Mine Photography site

Tuesday, 27 May 2014

Holiday Now ! ( 2weeks only )


HAPPY HOLIDAYS TO THOSE WHO ARE ON VACATION :*

Alhamdulillah Akhirnya cuti jugak selepas ada macam macam exam . Bagusnya dpt cuti lepas exam Happy sangat sangat walaupun 2 minggu . takpalah , kira okay lah tu drpada tak dpt langsung noh . Actually kan , nak story nih . dah 2 hari cuti sekolah tp still duk rumah goyang kaki mengadap phone . nak harapkan mengadap laptop mmg takboleh la . mama papa yg kawal laptop seriously sedih T^T Apalah motif cuti untuk 2 minggu ni Mama Papa !!! cepatlah cuti ! Nak p holiday :(

Tp Alhamdulillah lah , mengadap phone pun okay jugak . boleh lepas rindu dekat someone . Who ? My Cik BestFriend , Farisya namanya Hihihihi sorry menggedik sebentar . Duk rumah pun bukannya buat apa sgt pun . Tgok tv , Makan , Tidur , On the phone smpai berjam jam . maklumlah pakai digi pulak . boleh la on call smpai berjam-jam . muahahaha :3
Apaapapun , holiday tetap holiday . kena la enjoy puas puas mcm mana sekalipun . ni ja masa untuk lpaskan tekanan dari sekolah , exam , kenangan pahit . dan finally yeay akhirnya tak dpt tgok kawan talam dua muka dah :)
Oh yaaa , tak lupa juga dgn PT3 aku . OMG ! dah nak dekat . hati aku dah "dupdapdupdap" bila dengar ada PT3 . takot weh takot . kalau mcm PMR takpalah . ni tak , mcm kerja budak kolej dah aku tgok . ingt kami ni bahan experiment ka apa . ishh . well , smpai sini ja . nak chaww dulu . tata 


 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.