Home About Mine Photography site

Thursday, 8 October 2015

Segmen Jom Tambah Follower


Nak join ? boleh link banner tu.

Wednesday, 7 October 2015

Review : K-colly Sweet 17. Nak beli ? Baca ni dulu!


Dah lama pulak rasa tak on, yelah sbb Full-time student. Examination punn nak dekat. Rasa macam tak cukup belajar pun ada hahaha. Okay hari ni nak review tentang K-Colly sbb excited sgt nak share apa yg aku consume and good/bad effect atas aku. Mostly nya apa yg aku review insyaAllah takkan ada side effect. Yyg penting, harini puny post semua jujur. Tak tipu!

Okay, so korg pernah dengar tak product K-Colly sebelum ni? Alaa yg dalam Iklan TV pun ada. Duta dia Fathia Lattif. Dia pun consume kcolly jugk tau! Tgok sebelum n selepas dia consume product ni.

                                                 

Okay, kita start dari rasa. Rasa dia sweet sgt, Yelah 12X stemcell kan, mcm macm buah dia letak. Tp takda la gula tambahan. Dia just makan mcmtu je, kemam. Kalau nak cmpur ngn air takpa lah kot. Sama je . tp rasa akan jd lain , ya laa k-colly ni pakai kologen ikan, so mmg patut la akan rasa hanyir dlm tekak tu. Hahaha

Kesan dia ? Aku dh pakai setgh botol. So far, okay je. Takda side effect apa apa pun kat aku. But seriously jar dia tggi n isi penuh. Aku puas hati ngn kandungan dia isi dlm jar tu. Full! sbb dulu aku pernah consume Aurawhite Bubbly, isi dia setengah jar la. Tapi taktahu la apa kot kot kena tipu ka tu tak original ka apa. But k-colly ni mmg aku puas hati even mahal. So far aku makan, kulit makin cerah , kulit tak kering. Meh aku list kan pasal k-colly.
Kelebihan K-Colly

  • Kulit semakin putih kemerah-merahan - kulit pucat tandanya tak sihat. Kulit putih kemerah-merahan adalah kulit paling seksi dan menawan, kerana ia melambangkan kesuburan.
  • Kulit semakin lembap dan halus - ini berbeza dengan lembapan yang menggunakan moisturizer. Fakta: kulit yang lembap semulajadi adalah kulit yang nampak cantik tanpa mekap.
  • Memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah - Cuaca khatulistiwa Malaysia memang mndatangkan mudarat kepada kulit. Dulu kita memang pasrah. Sekarang kita ada K-Colly.
  • Membantu mengurangkan melanin kulit - Melanin adalah pigmen yang memberikan warna kepada kulit. Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana K-Colly dapat membantu mengurangkan melanin dan seterusnya memutihkan kulit.
  • Menghilangkan jerawat dan parut jerawat - sebelum memutihkan kulit, kita perlu menyihatkan kulit dahulu.
  • Mengandungi zat yang tinggi - kita akan bincangkan formulasi serta bahan-bahan dalam K-Colly. 

    Cara Amalkan
    • Kemam satu atau dua scoop dalam mulut tanpa air selama 3-5 minit atau sehingga cair sepenuhnya
    • Buat sekali pagi selepas gosok gigi.
    • Kemudian sekali lagi malam sebelum tidur.
    • Minum air banyak-banyak sepanjang hari untuk effect maksimum.
    • Kalau bancuh dengan air rasa dia tak manis. Ini memang makanan kesihatan, dan memang dibuat tak manis. Jadi kalau kemam tu dapatlah rasa perisa Concorde Grape yang memang yummylicious!
    Untuk kesan yang lebih cepat:
    • Kurangkan caffeinee e.g kopi, nescafe, teh, dan sebagainya
    • Kurangkan makanan berminyak
    • Kurangkan makanan yang terlalu manis
    • Berhenti merokok
    • Buat senaman selalu supaya khasiat K-Colly dapat menular ke seluruh badan

    BONUS:

    Disebabkan kangungan collagen yang tinggi, K-Colly boleh membantu membesarkan dan menganjalkan payudara dan pinggul anda. Payudara dan pinggul adalah terdiri dari lemak. Collagen yang memberi bentuk kepada lemak itu dan mengelakkannya menjadi "flabby".

    Untuk sesiapa yg nak beli , boleh like page ZNS Boutique atau pun boleh follow instagram zns.boutique


 

© Copyright 2012 | ALL Right Reserved to Fiffy. Design With Love by Nurrul.